Topic Options 

| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
![]() ![]() ![]() |

February 28, 2007 03:16 pm
| Post
|
|
|
Ludi Pingvin ;) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 483 Member No.: 8 Joined: June 15, 2006 |
Sada imate veliki izbor igrica. Zabavite se!!!
http://fizika.9.forumer.com/index.php?act=SR&f=2 NAPOMENA: Ovo je još u probnoj fazi. Sve probleme, greške kao i igrice koje ne postoje prijavite u ovoj temi. -------------------- Ja ne odlučujem da li ići u bitku po tome kolika je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim.
knez Lazar Opera Software korisnikMitovi o Firefox-u cdfreaks.com bh-linux Odsjek za fiziku, PMF Banjaluka Pridružite nam se!!! Besplatan Web hosting - NAJBOLJI!!! |
![]() |
March 01, 2007 06:48 pm
| Post
|
|
|
Ludi Pingvin ;) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 483 Member No.: 8 Joined: June 15, 2006 |
-------------------- Ja ne odlučujem da li ići u bitku po tome kolika je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim.
knez Lazar Opera Software korisnikMitovi o Firefox-u cdfreaks.com bh-linux Odsjek za fiziku, PMF Banjaluka Pridružite nam se!!! Besplatan Web hosting - NAJBOLJI!!! |
![]() |
March 07, 2007 02:05 pm
| Post
|
|
|
Instalirana je verzija 6 Arkade. Molio bih sve članove da daju svoje komentare ovdje, kako bismo utvrdili da li većini članova odgovara nova verzija.
U čemu je razlika:
-------------------- Ja ne odlučujem da li ići u bitku po tome kolika je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim.
![]() |
March 07, 2007 09:07 pm
| Post
|
|
|
Da biste vidjeli razliku:
Na stranicama Foruma pri vrhu je link do Arkade 6, dok je na Portalu link do Arkade 5. -------------------- Ja ne odlučujem da li ići u bitku po tome kolika je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim.
![]() |
March 14, 2007 03:34 pm
| Post
|
|
|
Arkada 6 je zazivjela i sluzbeno pustena u rad.
Arkada 5 je ukinuta. -------------------- Ja ne odlučujem da li ići u bitku po tome kolika je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim.
![]() |
March 05, 2008 05:56 pm
| Post
|
|
![]() Асистент ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Service Posts: 526 Member No.: 7 Joined: February 19, 2006 |
Ej bre! Sto ne rade igrice???
-------------------- |
![]() |
March 06, 2008 06:16 pm
| Post
|
|
|
Izgleda imaju problema sa serverom, ili je možda do toga što je razvoj Arkade 7 u toku...
![]() |
March 07, 2008 11:52 pm
| Post
|
|
![]() Асистент ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Service Posts: 526 Member No.: 7 Joined: February 19, 2006 |
Wieeeeeeeeeeeee
-------------------- |
![]() |
![]() ![]() ![]() |