Topic Options 

| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (9) [1] 2 3 ... Last » » | ![]() ![]() ![]() |

March 03, 2007 02:03 pm
| Post
|
|
|
Ludi Pingvin ;) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 483 Member No.: 8 Joined: June 15, 2006 |
-------------------- Ja ne odlučujem da li ići u bitku po tome kolika je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim.
knez Lazar Opera Software korisnikMitovi o Firefox-u cdfreaks.com bh-linux Odsjek za fiziku, PMF Banjaluka Pridružite nam se!!! Besplatan Web hosting - NAJBOLJI!!! |
![]() |
March 04, 2007 01:05 am
| Post
|
|
![]() Асистент ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Service Posts: 526 Member No.: 7 Joined: February 19, 2006 |
Mislis ove linije?
-------------------- |
![]() |
March 04, 2007 01:06 am
| Post
|
|
|
Ludi Pingvin ;) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 483 Member No.: 8 Joined: June 15, 2006 |
Foto album ažuriran.
Izmjena: slika koju je Astronaut postavila ne postoji. Prema tome, brišem unos. -------------------- Ja ne odlučujem da li ići u bitku po tome kolika je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim.
knez Lazar Opera Software korisnikMitovi o Firefox-u cdfreaks.com bh-linux Odsjek za fiziku, PMF Banjaluka Pridružite nam se!!! Besplatan Web hosting - NAJBOLJI!!! |
![]() |
March 04, 2007 01:10 am
| Post
|
|||
|
Taj dio. To mora biti direktan link do slike. -------------------- Ja ne odlučujem da li ići u bitku po tome kolika je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim.
||
![]() |
March 04, 2007 01:20 am
| Post
|
|
|
Joj Astronaute, je li to toliko komplikovano?!
Ukucaš datum, naziv, opis i kategoriju, a tamo gdje piše Putanja ukucaš putanju do svoje slike (kao npr. http://www.space.com/nekamojaslika.jpeg). Da saznaš putanju neke slike, klikneš desnim tasterom i izabereš opciju "Copy image location" ili kako već... -------------------- Ja ne odlučujem da li ići u bitku po tome kolika je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim.
![]() |
March 04, 2007 01:20 am
| Post
|
|
![]() Асистент ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Service Posts: 526 Member No.: 7 Joined: February 19, 2006 |
Aj aj, nije ni ovaj uspio! Evo slijedi jos jedan pokusaj !!!
-------------------- |
![]() |
March 04, 2007 01:25 am
| Post
|
|
|
Tako već može.
Pogledaj sad u album, tvoja slika je u kategoriji "Saljive"... -------------------- Ja ne odlučujem da li ići u bitku po tome kolika je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim.
![]() |
| Pages: (9) [1] 2 3 ... Last » » | ![]() ![]() ![]() |